E-mail Marketing

Waarom E-mail Marketing?

Email is zeer geschikt om een band met je (potentiële) klanten op te bouwen of onderhouden. E-mail Marketing is een zeer krachtige marketing tool om je omzet mee te verhogen of relaties te beheren.

email_browser

voordelen van e-mail marketing

Meer traffic naar je website
In je nieuwsbrief kun je makkelijk doorklik-links en call to actions opnemen naar je website. Dit zorgt dan weer voor meer traffic naar je website.
Persoonlijk contact
Met een mailprogramma kun je eenvoudig je digitale nieuwsbrief versturen en persoonlijk maken. En dat zorgt ervoor dat mensen hem ook sneller willen lezen.
Bij je klant in beeld blijven
Een goede nieuwsbrief is dé manier om in contact te blijven met je klanten. Je kunt regelmatig wat van je laten horen en gericht waardevolle informatie sturen.
Makkelijk en snel te versturen
Met een goed e-mail programma, kun je makkelijk een nieuwsbrief versturen. Met één druk op de knop verstuur je duizenden nieuwsbrieven in een keer.
Makkelijk meten
Met de huidige e-mail programma’s, kun je simpel de resultaten van je nieuwsbrief meten. Bijvoorbeeld om te kijken wie je nieuwsbrief openen.
Effectiever dan sociale media
Vergeleken met de overvloed aan berichten op social media, wordt een email vaker en met meer aandacht gelezen.

Testimonials

Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor jou website?

Reageer nu!

We gaan samen kijken wat de beste tools zijn om ook jullie campagnes winstgevend te maken, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op.