Content Marketing

Regelmatige communicatie met je doelgroep met nuttige en deskundige inhoud verhoogt de populariteit en geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Bedrijven zien (steeds vaker) in dat het delen van verhalen die mensen interesseren een veel efficiëntere en effectievere manier is dan traditionele advertenties. Dit geldt niet alleen voor de korte, maar zeker ook voor de langere termijn.

content-marketing-2
Posten op FaceBook en Instagram
In sociale netwerken kun je doelgerichte campagnes maken. Door gebruik te maken van Facebook krijg je de toegang tot maar liefst 1 miljard actieve gebruikers.
Integratie in YouTube-video's
Dit is de nieuwe must-have in elk mediaplan voor elk bedrijf. YouTube een van de belangrijkste leveranciers van internetverkeer
Reviews
Drie kwart van de Nederlanders leest reviews en een kwart van alle aankopen wordt bepaald naar aanleiding van een review.
Posts van top bloggers
Helaas zijn er niet zoveel effectieve bloggers. Daarom proberen we toonaangevende bloggers op te nemen die zich hebben bewezen.
Niche websites
In bijna elke categorie zijn wel een paar niche-sites te vinden.Er is geen miljoenen publiek aanwezigen, maar zeker wel personen die interesse hebben in jouw product of dienst.
Publicaties in massamedia
Dit kanaal is erg duur en het is meer trend gevoelig dan gerichte verkeer en verkoop. Maar als je serieuze plannen en belangrijke informatiemomenten heeft, zullen we zeker met jullie meedenken hierin.

Het doel van content marketing

Vorming van je merk
Breng je voordelen en waarde over op je publiek. Trek nieuwe abonnees aan bij de communicatiekanalen en transformeer ze tot merkadvocaten (ambassadeurs) door regelmatige, nuttige en deskundige inhoud te delen. 
Toename van de omzet
Betrek potentiële klanten bij je verhaal en vertel over promoties en speciale aanbiedingen. Breid de voordelen van nieuwe producten uit.
Promoting of content
Maak sterke posts die op sociale netwerken wordt gedeeld. Promoot deze inhoud in sociale netwerken op jouw doelgroep om meer bereik te krijgen. Houd een blog bij om nieuwe potentiële klanten aan te trekken via zoekmachines.

Waarom wij?

4
certificaten
78
Tevreden klanten
16
jaar ervaring
24
projecten

Neem contact met ons op